11.

vilken fredag säger jag bara. mkt trevligt, men mkt mindre trevligt också. sånt som händer.
orkar inte bry mig riktigt. haha, har viktigare saker att tänka på.
imorgon ska jag rida. så se till att dt blir fint väder. för jag är mkt ridsugen.
har inte riktigt tid elr ork att skriva mer idag. såååå tjofleejss.


when i get older, i will be stronger.

hm, idag satt jag och funderade på att skaffa en twitter iställer för blogg. för antingen skriver jag massa elr lite. och då kanske jag kan skriva lite flera ggr per dag. hm, tål att funderas på som sagt.

red sötponnyn idag. red ut en sväng först, gick sisådär, mkt bråk. som sagt, framsteg en veckan. nästa vecka bakslag. men hon verkar ju tyvärr vara sån av naturen. har nog mkt med hennes stam att göra. suck.
sen blev dt iaf paddocken, mkt bråk i början där med. hon vilade ju igår pga världens jävla ösregn. som såklart kom precis när jag kom till stallet. menmen, så blir dt ibland.

hon har nämligen lagt till en jävla ful ovana, att så fort man tar i tyglarna så drar hon huvudet rätt ner och springer så, elr tvärnitar. spelar ingen roll vilken gångart. inte så roligt. har nån något tips så hojta till.
men tack och lov efter typ 40 min i paddocken med massa tjafs gav hon med sig.
hon gick så jävla fint. åh, om hon bara kunde vara så jämt. hon var ju så typ jämt för ca 2-3 månader.
men håller både tummar&tår för att hon fortsätter gå på dt viset. visst, får fortfarande inte ta mkt i tyglarna. enbart för ställning&böjning. annars är dt att rida med ben och säte. hon är ändå väldigt bra på dt viset. då jag själv tycker att extremt många sitter och drar både hit och dit i tyglarna istället för att rida på. visst finns dt undantag, absolut. men många tyvärr.

jahaja, dt var dt. imorgon har jag tuff och mamma har pegasus. så blir väl att aktivera dom lite.
sen vid 17 kmr världens bästa lilla lisa! riktigt skönt att ha någon att prata skit med.
visserligen kmr ida å på lördag, så blir fullt upp nu. men bara skönt. saknar att bo i v-ås och alltid ha saker att göra. trivs inte riktigt med att sitta still.

dt var iaf allt för idag. tjoho.


natural horsemanship.

tralalala. har ingen lust att skriva. trött, trött, trött. fast bara på folk. hihi. att vissa människor aldrig förändras.

tuff var iaf jätte duktig idag om någon undrar. körde lite nh. shit, vilka framsteg hon gjorde på en och samma dag. håller tummar&tår för att hon kmr ihåg dt nästa gång. vilket blir imorgon iofs. haha.

jag fick pizza idag. mmmh, gott. åt för första gången på mastrio, bara köpt därifrån förut. älskar dom. men som sagt idag åt vi där. jag, mamma, sussie, fanny & lilla linn. mkt trevligt!

så, nu har jag inte mer att säga. elr jo, snart tas nog bloggen bort. orkar inte med den riktigt.

tack&hej leverpastej.

vackra lilla påny. <3

your the greatest.

tjena, hallå, hej!

tycker ni jag borde börja skriva igen?! för ni är ju iaf ett par stycken som går in på min blogg nästan dagligen fast jag inte skriver. ingen aning om vilka ni är. så skulle vara väldigt intressant om ni vågade berätta? för frågat flera ggr tidigare utan svar. men får jag svar på vilka ni är så finns en stor möjlighet att jag börjar skriva "på riktigt" igen. så som sagt, upp till er nu, kära läsare. kollar väl in här nu dom närmsta dagarna. och som sagt, då vill jag ha svar. annars tänker jag nog starta en ny blogg som ingen av er vet om.

och till er andra, som läser min blogg sporadiskt sen jag typ "la av", vill ni att jag ska börja igen?! ( även om jag inte alltid har allt för mkt att skriva om, och inte skriver 7 ggr per dag).

blir iaf en liten bildbomb på min kära häst ludde nu. <3
och ja, jag vet att sadeln är total skit, så försök bortse från dt!
och sen är alla bilder i detta inlägg från samma gång, men så blir dt ibland.
och bara så ni vet så har jag så jävla snyggt arsel så dt fick vara med ;) haha
och ja, jag har graman dt ridpasset. och vill ni kommentera dt gör dt. men berätta
vem du är, så jag kan ge dig, personligen en förklaring. om inge namn, inge svar, bara raderas.




världens bästa underbaraste häst! Luton <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu