colors.

borde egentligen skriva om fingret som jag borde gjort för länge sen. men orkar inte nu. '
för ska skriva en någorlunda snabbt inlägg faktiskt. ni får påminna mig att skriva oftare.

iaf den stora frågan är nu.... (tänk er trumvirvel)
ska jag färga håret som jag har nu, elr typ rött?
som jag har nu är ju typ mörkaste bruna, nästan svart. nyfärgat så har jag svart iaf en vecka.

jag tror jag kan ha rött, har haft dt förut, frågat många, och dom flesta tror faktiskt på rött. dock ska jag  inte ha nå jävla klar röd färg, utan normal röd färg. typ mot dt mörka.
är så sjukt sugen på en förändring. så om ni inte fattat innan så är frågan.

FÄRGEN JAG HAR NU, elr RÖTT?!?!?!






ps. tror ni dt går att färga rött från den färgen jag har nu? är ju nästan blond normalt (tror jag). och när jag färgar mörkt brunt behöver jag färga om rätt ofta. annars börjar dt gå mot dt såkallade normala. (vad dt nu är!)

btw, dt här var mitt 80:de inlägg ;D

magic hands.

jag tror jag mår rätt bra nu. elr nåt iaf. haha
som dt känns nu trivs jag nog med dt mesta.
som jag skrivit förut, så är faktiskt min stora fråga, ska jag typ vara helt jävla hets och flytta tillbaka till v-ås?! elr ska jag ta dagen som den kmr och om ett tag flytta till en annan stad?
som förut så står jag fortfarande i valet och kvalet. kan vara dt som gör att jag blivit kvar.
är så jävla trött på både kungsör och v-ås överlag. självklart tar jag för givet att mina vänner i båda städerna som läser detta absolut inte tar åt sig. för jag älskar er otroligt mkt vare sig jag bor här elr i japan. har ni en gång blivit mina vänner och kommit in i mitt hjärta stannar ni där för evigt!

helgen var iaf sjukt skön! tack brudar för denna helg. lika skön och underbar som vanligt. vi får då alltid in både skratt, gråt och lite ilska. dt är rätta takter. men blir ju mest massa super sköna skratt! så jävla najs! älskar er allihopa! ni är sjukt underbara människor som jag trivs med och vet att jag alltid kan vara mig själv.

sen är dt ju hästarna, har faktiskt blivit dåligt med ridning denna vecka hittils. men blir så ibland, speciellt när vädret är kasst, och en själv inte direkt ligger på topp. men dt blir ändring resten av veckan och nästa vecka. helt klart, alla har vi våra dåliga stunder lix.

är iaf sjukt glad över en sak, dt är att min bästa barndoms vän irene. (typ för mig min kusin, fast vi inte är dt på riktigt, men fanimej nästan) hon ska vara så jävla sjukt härligt bästa snäll och följa med mig på krogen på lördag i köping. bara för min stora kärlek. haha elr nåt. (jockiboi) ska dit. jag typ dör och dreglar innombords. och han kmr lix hit? till vadå, småstäderna. min dröm. så vi ska sitta där, och ha roligt, men tanke på att vi aldrig vart ute tillsamans sen vi vart myndiga, vilket är alldeles för långt tid. så vi ska faktiskt först och främst mysa, sen ska jag dregla lite fint över han. haha. men dt är som sagt en helt annat femma. haha. får la se om man träffar nån man känner.

nej, nu får jag sluta skriva för idag, och jag ber om ursäkt för ev. stavfel osv. då jag är så trött att jag typ somnar sittandes.

därför säger jag nu, nattinatti alla hjärtegull!

i just want you back for good.

precis så är dt jag känner just nu. tänk på dt.

hur som haver. red mirr idag, underbara, underbara häst säger jag bara. han var så fantastiskt fin idag. åh, alltså, jag blir så glad att jag knappt finner ord. han börjar komma tillbaka. känns extremt skönt. han börjar bli vanliga mirremurr. puss på dt säger jag bara.

sen har jag kommit på en sak jag har väldigt svårt för faktiskt. en sak som kan inträffa vid extremt många olika tillfällen. senaste tiden dt har hänt skulle jag nog inte ens kunna räkna på båda mina händer så.
att säga en sak, och göra en. alltså, alla gör ju dt nån gång mer elr mindre, inkl. mig själv. men dt är helt sjukt, varför gör man så?! helt sjukt egentligen. men sånt är väl livet, elr!? hah.

just nu så ligger min största fokus på mina djur, och framförallt alla "mina" hästar som jag tar hand om och rider. kan verkligen aldrig tröttna på dom. underbara djur. har verkligen lyckan att få rida så många fina hästar. är så extremt tacksam över dt. helt amazing. ibland har man riktigt tur?! elr kan dt vara så att jag kanske till en viss mån faktiskt vet vad jag håller på med? och att andra märker dt också??!! sen att djur är bland dt viktigaste i mitt liv går ju rätt fint att lägga till. hm, tål att funderas på va. hah.

just nu knallar allt på rätt fint, vilket känns riktigt skönt!

och dt här blir nog allt för denna gång, borde sovit för läääääänge sen. men tanke på att jag vart upp alldeles för länge nu. iaf om man räknar med extremt lilla sömn jag fått senaste dagarna. och måste upp relativt tidigt imorgon, så jag hinner ringa kära KFAB och klaga lite.

snyggaste "biffen" <3


green.

vilken helg säger jag bara. haha. trevlig var den iaf. på fredagen var jag bortbjuden på mat hos e, mkt trevligt. blev ett par glas vin på dt. riktigt trevlig kväll. sen på lördagen bjöd jag över några stalltjejer på käk. kände mig skitduktig faktiskt. haha. speciellt när dom tyckte om maten också. vart en sväng och kollade läget på sarra senare. men var precis som vanligt. så drog hem till e och degade lite. trevligt dt med. så i söndags sov jag typ bara, elr nej, jag var ju duktig och tog mig till mirr och red en sväng. roligt när man känner att han blir mer och mer vanlig för varje gång! ska lägga in lite fler bilder på han nån dag också. tog flera superfina här i helgen.

i veckan blir dt hästar för hela slanten som vanligt, men bara härligt iofs. dock vaknade jag inatt av att vara supersnorig och ont i halsen. och dt har fortsatt hela dagen. håller tummar&tår för att dt inte blir värre, har varken tid elr lust med dt just nu.

sen har jag kommit på mig nu att jag måste försöka sluta med en dålig ovana. den dåliga ovanan heter " att ta kort på sig själv 05.30 när man är dyng" inte så smart. ett par dagar senare när jag inser vad jag gjort får jag ju iofs mig ett riktigt gott skratt. så får väl se dt från den ljusa sidan istället. haha.

nej, nu är jag riktigt trött, så avslutar inlägget här med ett väldigt vanligt & kort. hejdå

crazy bitch.

justja, precis. skulle ju skriva ett till inlägg idag. haha, fast nu vart dt ju dagen efter. menmen. så är dt när man glömmer bort. tur att jag har lite små drag av stora sömnsvårigheter så jag kan skriva mitt i natten då.

och kom på nu att jag typ nästan lovat att jag skulle skrivit när jag ridit mirr. men så blev dt visst inte.
red iaf han nu i tisdag. så jävla underbart. skritta runt lite först så han vart ordentligt varm. sen vart dt lite galopp jobb runt åkern. första galoppen var riktigt lugn och sansad. andra var verkligen inte dt. mirr ökade och ökade. jag satt och höll mer och mer för varje språng. saken är med mirr, att glömmer du benen och sätet så släpper han gärna allt och bara springer. så ben och armar så dt skrek om dt. har inte galoppat så mkt på länge nu, var så jävla härligt alltså. jag litar på den hästen till 110% i alla lägen. klart han blir lite rädd och nojjig ibland, stark också. MEN, han skulle aldrig få för sig att dra, vad som än händer. dt är dt som är så underbart med honom.
härliga, underbara häst. är så extremt lycklig att jag få rida honom och att cicci litar på att jag alltid tar hand om honom på bästa sätt jag kan. nu ska jag ha honom fre-lör. så ska försöka klaffa in med en annan tjej i stallet så hon kan visa lite mer vägar. sen nån av dagarna ska jag rida tillbaka till vägarna runt där jag bodde när jag bodde i huset. underbara vägar där. hoppas bara dt kan regna lite nån natt, så man kan uttnyttja vägarna till att jobba lite mer då dom tydligen var väldigt hårda och stumma nu. dock har inte jag nåt emot hårda vägar, då dt är bättre att rida på lite hårt, än lite mjukt. då dt mjuka förstör hästens senor om du rider på dt för mkt och ofta.
men men, nog om mirr nu, kmr ju bli mer hur som haver.

nu blir dt söta lilla tufflan som gjort illa sig. vet inte riktigt vad hon gjort. men i måndags var hon lite svullen i v. fram. så lät henne vila och gick bara ut och gick med henne, och hon visade ingen hälta. tack&lov.
sen i tisdag när jag kom ut var hon dubbelt så mkt svullen, så började vi ganska orolig över lilla tjejjen. hon fick sova inne också för hon var så trött, och hennes utekompis curt var också super trött. ville inte dt igentligen. med tanke på att dt är bättre att hon rör sig lite om hon är svullen. men tack och lov att hon sett bättre ut i benet idag(onsdag) när marie vart ute. så ska se imorgon hur hon verkar. blir nog vila imorgon också, varje sig hon vill elr inte. hellre en dag för mkt. dock blir dt nog en lite längre promenix. sen får vi hålla tummarna att hon är riktigt bra tills fredag. isåfall ska jag ta en lugn skritt tur på henne för att se hur hon reagerar. hoppas på dt bästa. då hon aldrig vart nå direkta problem med benen. hon var svullen i alla ben i förra stallet på mornarna. men tror dt beror mkt på små hagar och att dom gick in tidigt. iaf enligt min åsikt. men som sagt, detta ska nog ordna sig. hon är ju överlag en frisk och kry häst.

sen i måndags fick jag hjärnskaking, fick tuffs knä rakt mellan ögonen på näsan. kan fortfarande inte röra näsan. och illamånendet gick över idag. tur att man inte är direkt kinkig. är ju bara att köra på ändå. fast bara för att beklaga mig lite som alla andra gör, så just då kändes dt som jag fick näsbenet intryckt i hjärnsubstansen. haha. och blödde näsblod för andra ggn i mitt liv. första gången var när jag var typ 2-3 och dt är en helt annan riktigt rolig historia som vi tar nån annan gång. haha.

nu vart dt ett väldigt lång inlägg, så avslutar nog faktiskt här. även om dt för en gångs skull känns som jag skulle kunna skriva i flera timmar här. massa creds till er som orkar läsa HELA inlägget.

puss på er!

carrots

snart kungarna av tylösand!
sen ska jag försöka skriva ett lite längre inlägg.
har köpt massa morötter till tuff så hon blir glad nu när hon har ont i benet.
ska spara lite till mirremurr också såklart!


snipp, snapp, slut.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu