känsliga tittare varnas!

mitt finfina finger ;D typ en bara en stump kvar. och snart ramlar resten också, super mysigt. :)





Tur i oturen. Slog precis av typ hela nage...

Tur i oturen. Slog precis av typ hela nageln i samband med att jag var duktigt och håller på och städar osv. Bara att försöka klippa till den lite snyggt nu då. Tur att det hade hunnit läkt klart under den. Sen bara att fortsätta städa och ut med vovven. Lovar ett kort kommer senare ikväll! :-) so long.


revenge.

jag har kommit på att jag tycker dt är mkt roligare att skriva blogg från mobilen. även om jag knappt fattade mitt sista inlägg när jag väl läste dt själv. menmen, så kan dt vara. orkar inte kolla igen nu när jag har lånetele. allting cpar 17ggr iaf när man skriver så. håller mina tummar&tår för att min kära tele vill komma hem snart. elr egentligen vill jag inte ha tillbaka min, utan en sprillans ny. vilket jag misstänker att dt blir eftersom den är inlämnas för trejde gången med samma fel så. hihi.

blev iaf som sagt absolut inge rida idag. hade ju inte gått så. när vi åkte ut till stallet såg vi typ 10 m framför oss i taget för dt yrade så mkt. super mysigt elr nåt. hoppas att dt är liiiiitttte bättre imorgon iaf. bara dt inte blåser så jävligt så går dt ju faktiskt att rida. mirr var ju lite yster i hagen idag av all snö och hoppa och sprang som en tok. så han tyckte nog som tur var att dt var roligt med snö. alla är vi ju olika.

har faktiskt aldrig direkt hatat snö. men sen ett par år tillbaka började jag frysa som fan. och då började jag nog småsura lite på vintern. men sen efter förra vintern och all kyla och snö. nej, då jävlar vart jag faktiskt riktigt hatisk. går ju inte att göra nåt med hästarna typ. eftersom jag aldrig vart bortskämd med massa ridhus osv. utan fått lära mig att rida ut i både ur och skur. men man får ju inte ut allt för mkt med att skritta ut i typ 30 min varje dag i ett par veckan. tror skon klämmer mkt där. och tro nu inte att jag vill ha ridhus bara för dt. skulle jag stå i stall med ridhus skulle jag rida MAX 1 gång i veckan där. absolut inte mer. går så bra att göra samma saker ute så.

nej, nu vart dt lite längre iaf. var inte alls tanken, men så blir dt ibland. och nu börjar huvudvärken släppa lite, så dags att kasta sig i säng innan den kmr tillbaka. man får minsann skylla sig själv när man sover för lite. men sånt är livet.

nattinatti alla små&stora!

ps. jag tror oskar skulle passa in väldigt bra i snön och ta kort. frågan är nu, hur lurar man ut en katt i snön som inte ens går ut när dt är sommar utan att få en hjärtattack?! ;)

Jaha, här sitter jag på lasarettet och dri...

Jaha, här sitter jag på lasarettet och dricker kaffe och blir mer och mer depp för varje minut. Det snöar och snöar och verkar aldrig ta slut. Jag vill verkligen inte ha snö. Funderar starkt på att emigrera till ett varmare land precis som fåglarna. Nästa år ska jag ha sett till att jag har lärt mig flyga. Snart hem och äta iaf. Vad har jag dock ingen aning om vad. Sen blir det ut till mirr, men fortsätter det så här så blir det faktiskt inge rida. Varken jag Elr mirr gillar ju nederbörd. Usch&fy. Tjingeling <3


Jaha, nu håller minsann nageln på att loss...

Jaha, nu håller minsann nageln på att lossa. Riktigt mysigt. Snart blir det att hoppa in i duschen. Erik ligger i soffan och tittar på tv, snart har han nog däckat. Mysigt. Han är helt slut efter att ha varit i pinn parken i över en timme. Och självklart fick han sina kött bullar och makaroner sen. Värsta gourmet maten enligt honom. ;)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu