i been looking for freedom.

vilken härlig lördag jag hade alltså. först vart dt ju stallet som vanligt. fast, jag åkte upp dit kl 8, riktigt duktig. och fast dt var typ snöstorm?! så red jag curt, men marie och jenny. vart inte så långt. men trevligt ändå. tuff gick visserligen helst i curts bak så hon slapp snö i ögonen. men curt var lika glad för dt. tror dom blivit lite kära, dom delar ju tillochmed mat genom gallret så. kmr säkert gå typ super bra när vi ska pröva släppa ihop dom. måste bara tillägga, om jag inte sagt dt förut. att curt är sjukt lika ludde. inte i ridningen, men iaf i hantering och utseende.
detta är tyvärr bästa bilden jag har på honom. men ofta inte ganska lik iaf? ;D

sen så kom jag ju iaf hem i skaplig tid för en gångs skull, så jag bara degade typ halva dagen. vid sju vart dt dax för en dusch och lite fix. sen kom angelin hit, hon hann typ in, sen skulle vi gå igen. haha. mamma var iaf snäll och skjutsa oss ner till motorgårn. sen hade iaf jag och angelin riktigt jävla trevligt. och vi dansade som satan. jag börjar fan lära mig att dt kan vara lite roligt. haha. vart iaf en super lyckad kväll, var hemma runt tretiden. men när dom släppte av mig vid min gård fick jag dock en smärre chock. dt var snö upp till rumpan på mig. helt jävla sjukt. alltså, jag fattar verkligen inte att detta är sant. vi bor ju i sverige och inte antarktis. jag börjar faktiskt bli lite rädd. jorden kmr gå under, helt klart. och dt är snart, elr dt beror väl på vad man menar med snart. men ändå, man vet ju faktiskt aldrig.
slänger upp en bild på mig och sötan <3

seahorse

jaha. vad ska jag skriva här då? har inte skrivit på ett par dagar för jag har verkligen inte haft tid för dt. har inte ens haft på datorn på iaf 2 dagar kanske? haha. skulle iaf lagt in lite bilder idag. men har inte orkat fört över till datorn. så får bli imorgon. var iaf i vässan typ heeela dagen igår. åkte vid halv tio, och hemma vid halv tio typ. så en tolvtimmars vart dt. allt bara strulade ut. jag säger bara dt, jag hatar västmanlands länsting. allt massa jävla strul. sen jag som hetsar upp mig för ingenting, verkligen super bra kombo. fick iaf min behandling osv, fick dock öka dosen rätt rejält. men nu mår jag ju bra så peppa, peppa ta i trä. har varken tid elr ork att vara sjuk. så efter många timmar på sjukan som förstörde hela dagen. så åkte vi iaf och köpte en tv till mormor. hon fick minsann en platt tv men inte jag?! jag säger ju bara dt, vad lever jag i för värld?! haha. fick mig iaf en semla när vi kom tillbaka till mormor. tur för henne säger jag bara.

sen idag ville jag verkligen sova ut ordentligt. men inte fick jag dt heller. tio så börjar katten hoppa, skrika och fara runt som en jävla tok. lite bra var dt kanske, men bara lite. eftersom jag hann titta på våra bästa år. hah, som tur är behöver man ju typ bara titta en gång i veckan för att hänga med. sen vart dt köping och fixa & dona lite. sen ut till lillhästen. red ut en kortis med malins lillasyster linn. vart barbacka och bara "åka" häst. hon var riktigt duktig hela vägen. gick lungt och jobbade på bra. 5 min hemifrån på åkern började hon dock trippa och gud vet vad. men okej, dt är mkt älgar där. fast sen jävlar, är ca 50 m från stallet när helvetet bryter loss. från ingenstans hoppar curt rätt ut i ca 1m hög snö, trodde han skulle bryta benen. tufflan börjar trippa som hon aldrig gjort förut. linn fortsatte mot stallet. men nej, vi skulle tydligen inte gå hem. stod på ställde och hoppade verkade tydligen som en bättre idag. sen trippa i sidled och vara helt jävla uppstressad. dock när hon började resa sig, ( en väldigt ful ovana hon har) så hoppade jag faktiskt av. har som sagt inte tid att vara sjuk. gick upp med henne dit dt verkade vara farligt. men nej, då var dt ju lugna gatan helt plötsligt. ibland förstår jag mig verkligen inte på denna häst. för hon är ju normalt sätt aldrig rädd för nåt! andra hästar kan skita på sig och hon typ; oj, hände dt nåt. kändes skit skumt. får väl se hur hon verkar imorgon. kanske bara fånerier pga att jag mått för dåligt för att orka rida. hon är ju väldigt testig av sig så.

jaha, vart en långt inlägg fast "jag inte hade en aning om vad jag skulle skriva om". som vanligt då. är inte mkt för att skriva 17 korta inlägg per dag. utan hellre ett långt då & då. alla är vi ju olika.


Jaga efter kärlek och den flyr för dig.

Undfly kärleken och den skall förfölja dig


happy valentine

ah, precis. idag var dt alla hjärtans dag igen. tänk att den dagen kmr varje år och jag knappt reagerar? kan dock bero på att jag tycker dt är en överskattad dag. jag menar, om man nu ska fira kärleken osv. ska man bara göra dt en dag av 365? själv tycker jag man borde fira dt lika mkt varje dag. för man vet aldrig när livet kmr ta slut.

idag har jag iaf bara haft en vanlig slappar söndag. igår var iofs ännu värre med tanke på att jag sov hela dagen..
vaknade och förflyttade mig den extremt långa vägen till soffan. och la mig och kolla på babe. jag bara älskar den där lilla söta grisen. sen vart dt stallet som vanligt. allt gick rätt segt där med. hade bestämt att jag skulle göra massa där ute. men blev bara dt nödvändigaste. tur att tufflan inte dör av en vilodag. värre var dt med ludde som verkligen inte kunde stå en dag. köpte med mig en pizza på vägen hem. den satt redigt fint även om jag inte ens fick i mig halva. sen har jag fortsatt lega här i soffan och degat. pratade också en bra stund med min älskade bästa vän ida. har ju inte kunnat prata på hela helgen så. jag har iaf bestämt att dom får ta och flytta tillbaka snarast. mitt liv vill inte riktigt funka ordentligt utan henne här.

imorgon ska jag upp tidigt. suck, inte riktigt min grej dt där. ska ha morgonen och lunchen i stallet. fast kan iofs vara rätt mysigt. så lungt och skönt på morgonen. ska försöka ta mig ut på vallen och låta tufflan springa av sig ordentligt. sen ska jag faktiskt försöka ta lite nya kort om vädret är på min sida. tar ju i princip aldrig kort längre.

har börjat fundera lite om jag kanske ska vara med på en liten tävling med tufflan. att tävla är ju dock inte min starka sida med tanke på mina nerver. men känner att man kanske måste pröva nån gång iaf. får se hur dt blir. har ju ett tag på mig att tänka. ska nog iaf upp och köpa en månads ridhuskort imorgon. är inte så mkt för ridhus. för rida dressyr kan man faktiskt göra ute på ett fält elr i paddocken. har aldrig vart mkt för ridhus. kan nog också bero på att jag aldrig direkt haft nära tillgång till dt. men känner dock nu att jag måste lära tuff att ridhus inte är så farliga ifall dt blir så att vi ska vara med på tävlingen.

allt känns lite skumt just nu. mitt huvud mår verkligen super bra. men min kropp dessvärre precis tvärtimot. får väl se på tisdag om dt kan vara så att dt är vad jag tror dt är. dock hoppas jag verkligen inte på dt. så håll tummarna för mig på tisdag. men nu ska jag hoppa i sängen så jag kmr upp imorgon.

nattinatti

it's like ten thousand spoons, when all you need is a knife.

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. sitter hemma på en fredag, herrgud säger jag bara. elr visst, jag var hemma förra fredagen också, fast då var ida här. och hon har lix en litenliten bebis i magen och inte kan ut och festa elr så.
men nu sitter jag här, dt är helt sjukt faktiskt. dt kliar i både fingrar och tår. min kropp vill göra nåt, finns dock inte så mkt att göra här i kungsör, världens ände. och alla i vässan var tråkiga idag. buhu. fast kanske är nyttig för mig att sitta hemma en fredag?! inte för jag tror dt men man vet ju aldrig.

är förresten lite så här små irriterad igen. blir bara så irriterad på vissa människor, inga namn kmr nämnas.
men folk som bor med sina killar, och killarna försörjer dom helt och hållet. sen vågar inte tjejen säga ifrån till nåt. dom gör precis som killen säger vad dt än gäller, för annars hotar killarna med att göra slut. men förihelvete, gå ut ur den där jävla dörren och se vad som händer?! gör dom slut anser jag att dt kanske var lika bra? jag menar annars lever man ju bara i ett riktigt destruktivt förhållande. och hur mkt tär inte dt på en själv? sjukt jävla mkt, och lika jävla mkt på ens vänner. för som vän vet man faktiskt inte riktigt hur mkt man orkar höra om dt hela tiden. jag är inte sån, man ska ge&ta i alla sorts förhållanden, även i vänskaps förhållande. för annars håller dt inte. men om en person tjatar mkt om samma sak hela tiden tär dt på en som kompis också. behöver inte handla om dt jag nyss skrev om. har flera vänner som lever i dessa destruktiva förhållande. och dom flesta av dom vännernas killar kmr jag verkligen inte överens med. dom & jag verkligen hatar varandra. elr egentligen är väl saken att dom har svårt för att jag är ganska rättfram och säger precis vad jag tycker och tänker, spelar absolut ingen roll vad dt handlar om. hoppar ingen tar åt sig, för som sagt inga namn nämda så.

alla tjejer.
stå upp och säg i från all skit nu förfan. måste väl vara dags snart? vi lever ju i en mansdominerad värld. är dt så dt ska vara? nej, jämställdhet röstar jag starkt för. måste blir förändring nu på den saken.



justice, thanks.

västmanlands sjukvård kan fan dra käpprättåthelvete! visst, vi ska vara så jävla glada att vi har gratis sjukvård osv. fast gratis är den faktiskt bara tills man är 19 elr vad dt är. och ja, dt finns alltid dom som har dt mkt värre. men kan dom lära sig sköta sina jobb kanske?! bara dt skulle ju underlätta ganska enormt. och lite trevliga kan dom väl iaf vara? jag menar, att dom är arroganta och otrevliga gör ju inte saken bättre. sen får man inte ens prata klart, utan dom måste avbryta precis hela tiden. gah, jag blir så trött alltså. för senaste månaden har jag ringt x antal ggr om olika saker. men får man någon hjälp? nja, knappt. men dt kanske är så, man måste kanske vara i princip död innan man får hjälp. ja, det återstår att se om någon ringer upp mig senare idag. vilket dom iaf sa. hmmm.
nej, nu ska vi väl vara positiva. hosthost.

tack&hej!

i do it for you honey, only you.

rent ut sagt, fan vad duktig jag är. haha, har inte slutat skriva än. visst, jag skriver inte 3-4 ggr om dagen, och inte ens varje dag. men endå. lite creeds till mig!

justja, nu kom jag på vad jag egentligen skulle skriva. först och främst att jag för tillfället vrål hatar tre ord, men endå skriver och säger dom typ hela tiden?! dt är iaf btw, creeds och cravings. blir typ halvt tokgalen när jag ser andra skriva dt i sina bloggar osv, och har ingen aning varför. speciellt eftersom jag själv skriver och säger orden titt som tätt. hmmm....7 ( och där kom min sjua igen, som kmr typ JÄMT när jag skriver på msn och ska trycka på enter, orkar inte riktigt bry mig om den längre heller )

idag gjorde jag iaf två små tjejer riktigt lyckliga! dom fick följa med till stallet och rida. tänk hur ett litet barns ansiktet kan lysa upp och göra hela ens dag?! dom vart så jäkla glada alltså! dom fick stå och borsta bra länge, och dt bara sken om dom båda två. sen fick dom rida, och ingen av dom var ett dugg rädda. ska då tillägga att dom bara är 4 och 5 år. och dom har ridit kanske max 4 ggr i sitt liv, bara på typ "prova-på-ridning". sen tillråga på allt, vågar båda trava själva. ja, visserligen sprang jag brevid så tuff skulle trava överhuvudtaget. men dom ville inte ha någon som höll i varken dom elr tuff. så jäkla söta ungar alltså. tur att tuff är så snäll med barn, hon skulle aldrig göra ett barn illa. även om dt ibland verkar som hon inte har någon koll alls, så märkte man idag att hon faktiskt har dt. dt skulle en viss person sett, skulle vart väldigt skönt att visa att hon är världens snällaste. sen red jag litegrann också, mest för hon skulle få springa av sig lite, hon vart ju ganska piggelin på slutet så tyckte dt var lika bra. och hon var så duktig då också. blir mäkta stolt över henne varje dag hon gör framsteg. sen var småtjejerna mer intresserade av bullarna än att borsta igen, haha. sen vart dom helt plötsligt riktigt tysta, dom vart så trötta att dom nästan höll på att somna stående. så jäkla söta säger jag bara!

nu blir dt iaf snart att hoppa i säng och glo på tv. är en viss grå sak som väntat på mig ett tag nu. han har dock sovit typ hela kvällen, fast iofs fick han ju världens jäkla busryck innan idag. helt jävla galen ibland alltså. tur att han är söt och har gjort några tappra försök att gå på både datorn och mig. så han tycker nog som sagt att jag också ska sova.

tjingeling

think, think, think

jag blir så jävla irriterad på hästfolk alltså! vem fan lämnar en häst själv i hagen?! man gör bara inte dt, och dt har vi bestämt flera ggr. och man gör verkligen inte dt när man vet att hästen i fråga blir stressad och bara springer. jätte kul att komma ut och se en helt hysterisk häst. blir ännu mer förbannad när jag ser att ALLA är i stallet och ingen har brytt sig ett jävla dugg. tar in hästen och hon är totalt jävla dyngsur. jätte kul verkligen. mem justja, dt är klart, dt är ju inte deras häst. och hon är ingen tävlingsmaskin. så då spelar dt ju tydligen ingen roll. men nu vet man ju iaf vilken stil vi kör i stallet. från och med nu kmr jag bara bry mig om tuff. visst om man är arg på ägarna ska man inte ta ut dt på hästarna. men orkar inte bry mig, eftersom ingen bryr sig om tuff. åh, kan inte beskrivamed ord hur jävla arg jag är. får väl se hur dt blir nästa vecka när bonden är borta, skulle dela på alla pass då, men nej, självklart ska vi ta fler pass än dom. och nej, jag tänker bara inte göra dt! punkt slut. rätt ska vara rätt. och passar inte dt för dom kan ju alla sköta sitt, för inga problem för oss. men dt kmr vara problem för dom. men men, vi får la se imorgon om dt tar hus i helvetet elr inte....

vintern -10
sommaren -09 vintern -09

i thought love was black or white...

gud vad jag älskar när jag börjat skriva och sen fuckar hela skiten upp sig och allt försvinner. hhhmmppth.
nu är iaf ida i gbg igen. vilket vi inte gillar. men hade iaf super duper trevligt med henne. alltid lika mysigt att vara med min bästa vän. vi åt gott sen vart dt chips osv och slutade med att vi tittade på nile city som jag aldrig gillat, fast nu helt plötsligt var dt riktigt roligt. kan dt kanske bero på att jag var något övertrött?! sen på lördagen åkte ida igen ;( buhu. sen vart dt iaf stallet som vanligt. red ut på fältet med lillpånyn, efter många extremt många diskussioner och ett humör som började tryta så gick hon iaf framåt istället för bakåt. gick riktigt bra säkert en halvtimme. men så fort jag ställde "krav" (t.ex vända åt andra hållet) så börjdes dt igen. men idag gav jag fan inte upp, och tillslut efter ett par resningar, grymtningar (nåt hon gör när hon blir arg, och typ tror att jag ska bli rädd?!)  och hopp åt alla håll & kanter så vart dt lungt. nästan för lungt en stund kändes dt som. blir ju nästan orolig när hon blir sån. men känns ju sjukt underbart att dt börjar gå och rätt håll, kämpat i över ett år för detta. blir iaf jäkligt glad på henne. lördagen fortsatte sedan med att ligga på soffan och halvsova. hade så svinigt ont i magen hela dagen, så lite creeds till mig att jag red endå. idag vart dt också stallet, såklart! fast lillan fick vila. tycker hon gjort sig förtjänt av dt med tanke på att hon vart duktig hela veckan. sen brummade vi i väg till lilla valskog för att lämna tillbaka en film till cicci och company. trevligt att prata lite med, var ju ett bra tag sen så. sen vart dt la soffan idag igen. rätt skönt. tycker man kan få slappa lite när dt är helg. iaf, men tanke på att jag tog en vit helg! ojoj, länge sen nu alltså. snart är dt väl kanske dock dags att börja stänga av här och röra sig till sängen. hoppas katten joinar så jag får lite sällskap.
förresten så har jag vart på riktigt bra humör flera dagar, och jag känner mig riktigt jävla happy. dt ni!

come out, come out, wherever you are!

vilka är ni 1-3 personer som tittar på min blogg varje dag fast jag inte skriver? antagligen är ni iaf personer med STORA förhoppningar om att jag ska börja skriva igen. och finns en viss ida som tjatar på mig var och varannan dag att börja skriva igen. men vad ska jag skriva om? haha. man har ju knappt nå liv här i kungsör så mina dagar går i samma spår i princip jämt. visserligen kanske jag slår på stort på helgerna ;) haha. men ska faktiskt försöka ta dt lite lungt nu ett tag. går fasiken för mkt pengar att sitta och åka fram&tillbaka till vässan. men på tal om vässan, elr egentligen gbg. så kmr en viss ida till mig imorgon. jag är typ super happy. har inte träffat henne sen 11 september om vi ska vara exakta. fan dt är ju typ 5 månader. helt jävla sjukt! med tanke på att en vanlig dag för oss förut var; ida kom hem till mig runt lunch, vi käkade, sen stallet. fixade&red tillsammans. sen åkte vi hem till var och en. duschade, käkade. sen ringde vi varandra och pratade i sisådär 2 timmar. om inte ida sov hos mig, vilket hon annars iaf gjorde i princip varje helg. helt absurt. men dt bästa med allt är ju att vi hållit kontakten på topp även om vi inte träffats på länge. dt är äkta jävla vänskap. 3 år nu, och många fler ska dt fasiken bli. min bästa älskade raring ida melinda brander gustafsson. <3

här snackar vi gammalt kort. nästan så jag dör, men nej, vi är söta darling&raring <3

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu