creative

tänkte bara berätta att jag hatar arbetsförnedringen. jävla besserwisser/smygbög.

deep down.

jag är lite happy. kunde rida idag. bara en liten sväng på vägarna. men spelar ingen roll. haha. dock red jag med sadel. gud vad konstigt dt kändes. har inte ridit med sadel på jätte länge ju. pånyn var iaf duktig. dock som jag trodde ganska överladdad. men dt gör inte ett dugg så länge hon lyssnar. hon gick tillochmed förbi grannstallet utan någon som helst protest. hon har nämligen haft någon idé att där är dt typ suuupppeerr farligt att gå förbi. monster överallt tydligen. vilket är så jäkla konstigt då vi rider där i princip dagligen. så kanske äntligen har gått in att dt inte är nå farligt alls där. hur skönt som helst var dt iaf. tror hon tyckte dt också. hon såg så nöjd och belåten ut när vi kommit tillbaka. dock var jag enligt hennes åsikt väldigt seg. då hon tydligen höll på att dööö var hunger. stackars tufflan. haha.

sen kom jenny hit. trevligt som vanligt. haha. snacka skit & åt lite äppelpaj. tänk vad länge en paj kan räcka ibland.
kanske ska åka ner till ullared med dom den 9 april. hoppas, hoppas, hoppas. tänk vad mkt saker man kan köpa där.

ibland undrar jag verkligen vad vissa människor tänker med. nu var dt vart en del drös dom senaste dagarna som inte verkar tänka med ett jävla dugg. dt är ju nästintill skrämmande.

nej, nu är dt väl dags att röra sig till sängen kanske. är ju iofs hästledig imorgon. så inget direkt att gå upp till. haha. men ska väl åka in till köping och handla lite god mat tills på lördag. ska bli riktigt roligt att träffa mammas barndomstjejgäng. den ena har jag visserligen träffat väldigt mkt under åren. men dom andra två har jag inte träffat sen jag var jääätttee liten.

nattinatti alla gullhjärtan

mercy.

kom på nu, jag åt iaf äppelkaka igår. haha, för dt var vi duktiga och gjorde. sen unnade jag mig en bit idag också. haha. så var dt stuvade makaroner & köttbullar igår också. haha. tänka sig att en liten cigg kan framkalla sånna minnen.

what's going on?

jaha, var har jag gjort senaste dagarna då?! typ ingenting känns dt som. haha. alltså, mitt närminne suger. nu har jag setat i typ 5 min för att försöka komma på vad jag gjorde igår. men dt ända jag kmr ihåg är att jag var i stallet. men dt är jag ju varje dag så inte konstigt. vet fan inte ens vad jag åt igår. haha

idag har jag iaf vart hos marie och tittat på söta lilla Theo. fast han är inte så liten längre. dom växer verkligen fort dom små. men söt är han fortfarande iaf. hah. sen vart dt stallet iaf. och gissa vem som stod ensam ute?! jo, tuff såklart. alltså jag blir så jävla irriterad att dt inte är klokt. jag förstår fortfarande inte hur man kan lämna en häst ute själv?! jag menar, hur svårt är dt att skicka ett sms och fråga om man är på väg ut elr om dom ska ta in henne. tydligen jävligt avancerat. tycker inte man behöver ha en mobil om man inte är kapabel att skicka ett ynka sms. men justja, dt var ju inte nån av deras hästar. dom kan ju total glömma att jag kmr hjälpa dom med nåt hädan efter.

vart inge rida idag. tycker fortfarande dt är för mkt snö för att hon inte ska få stylt. eftersom hon inte har några sulor. men snart så. och dt behövs. hon är som en sprängladdning. verkar klia i hela kroppen på henne. stackarn. men vart att borsta & mysa lite iaf. hon älskar dt också som tur är. hah, hon gillar nog nästan dt bättre än att bli riden. haha. iaf om dt inte är på hennes vilkor. vilket dt i princip aldrig är. haha. hon måste ju lära sig att gå själv nån gång så. men har märkt senaste tiden att hon börjar bli sitt gamla "jag". vilket betyder en häst som är arg mot allt och alla. hugger ut från boxen så fort någon går förbi osv. hon var precis så i förra stallet där dt var mkt hästar & mkt spring. sen när vi flyttade blev hon som en annan häst. men dt är klart, nu har vi fullt stallt. vilket jag avskyr. massa hästar och människor. och sen en sak jag inte förstår, om alla hästar är inne, och dt är massa människor i stallet, varför ska man ha på radion?! alltså, nej, snart kmr jag typ kasta ut den där skiten. fine om du har på den när du är själv i stallet och så. men man behöver inte den när dt är massa andra ljud i stallet. usch & fy på sånna människor.

imorgon kmr iaf jenny hit på em. wiiho, som sagt. har vart väldigt tomt utan henne här på kvällarna. så nu är dt verkligen dags att fika och snacka skit.

justja, jag har typ haft ont i hjärtat ett par dagar nu. och nej, inte "hjärtesorg" utan har verkligen haft ont. och typ svårt att andas. alltså, dt är lite läskigt. satt och funderade över typ hjärtattack osv. men hallå, dt händer typ gamlingar?! borde iaf inte hända mig. men får väl se, idag har jag mått hyffsat. blir dt värre får jag ringa läkaren och höra. eftersom dt är bättre idag borde dt ju inte vara nåt. kanske bara stress elr liknande.




play my song.

vet ni, sverige är ett land där man har rätt att uttrycka sina åsikter. trodde jag iaf. men tydligen får man inte dt om man har "fel" åsikt. jag blir så trött så dt inte är sant. sen att dt är val iår gör ju fan inte saken bättre. fast kmr ändå rösta på dt som känns bäst för mig, vad andra tycker skiter jag faktiskt i.

har inte vart i stallet idag, dt känns super konstigt. kanske dags att börja räkna och fundera på att skaffa en helt egen?! älskar tuff über mkt. så skulle antagligen fortsätta på henne så länge marie behöver iaf. haha. vadå, hade tre hästar varje dag i sommar. så två är ju lätt som en plätt. haha. imorgon är jag också hästledig. hm, kmr nog åka ut ändå. haha, jag klarar mig fan inte utan dom små söta djuren.

så idag vart dt bara att dega, vet inte sist när jag kunde göra dt. haha. sov till 13, upp och käkade lite. sen gick jag och la mig igen. haha. sov till typ 16. upp och pimla lite kaffe. sen vart jag tvingad att gå ut. haha. var tvungen att upp och handla lite, sen vart dt en pizza på dt också. riktigt najs. sen efter dusch och fix, har jag haft mys framför tv. men bra filmer osv.

snart är dt la dags att hoppa i säng och försöka sova kanske. ska nog somna in till Robin Hood. haha, bara för den riktiga går på tven nu, så vart jag så jäkla sugen att se disneys robin hood. älska disney filmer alltså. kmr nog aldrig tröttna på dom.



bjussar väl på denna väldigt hemska fyllebild. haha. | och en bild på mitt lilla hjärta <3

I'm gonna find a way to make it without you.

alltså, jaha. vill bara skriva av mig här just nu. haha, men har ingen aning om vilka som läser så dt lär ju inte hända. men känner mig lite sisådär weird just nu. står i valet&kvalet på många saker. men så kan dt vara ibland.
vet inte riktigt vad jag ska skriva. för har inte hänt så överdrivet mkt. haha.

i lördags var iofs jenny & johan här. riktigt jävla trevligt. vi käkade god mat och drack vin. elr inte johan för han var ju tvungen att köra hem jenny sen. haha. men massa skitsnack och skratt vart dt iaf. dock var dt en viss person som vart lite väl dragen och låg på vårat hall golv och skrattade. haha, men dt är en annan historia vi inte drar här heller. men dt är nåt som verkligen måste göras om snart! jag älskar verkligen att träffa & lära känna nytt folk. ( okej, kanske inte första gången man träffas men, haha ) men speciellt när man lär känna folk man kan lita på, och känner att dt kmr vara en vän för en längre tid. inga jävla ytliga vänner.
sen på söndagen vart dt sundbyholm en stund och kolla på när söta bella i vårat stall skulle springa. tyvärr vart dt omstart och henns öronludd åkte ur. tror att dt kunde gått mkt bättre för henne annars. hon låg riktigt jävla bra till i första starten. pratade med ägaren efteråt, och han sa att hon har en tendens att får inte hon springa allt vad hon kan på en gång så skiter hon lite i dt sen. men så kan dt ju vara, kmr ju fler ggr.

sen resten av veckan har vart rätt lugn. stallet alla dagarna såklart. haha. mitt liv typ. sen bara softat. har faktiskt vart lite tomt här på kvällarna utan jenny. tihi. men hann visserligen med alla mina program denna vecka på dess rätta tider. haha. sen har jag tack&lov (håller fortfarande tummarna) fått bort en riktigt jävla ful ovana från min katt. elr, egentligen två, för den ena var att han väckte mig typ halv sex varje morgon. och den andra tar jag fan inte upp här, för den är hemsk nästan typ. haha. tur för honom att han är så jävla söt alltså.

nej, nu blir dt väl att dega en stund här, sen ut med söthund. sen tänker jag faktiskt unna mig daimglass. haha. äter verkligen typ aldrig glass längre. så dt kmr sitta redigt fint för en gångs skull. haha.


måste väl vara typ världens sötaste djur?! <3



you don't impress me much.


dislocate

idag känner jag ju verkligen att jag älskar min kropp. NOT. haft ont i höften, mitt typ halvkrossade knä, ryggen och lederna ett bra tag nu. men är ganska rejält smärttålig så har gått och skjutit upp dt. då jag inte tycker dt finns nå direkta bra läkaren. som sagt, jag & sjukvård går inte riktigt ihop. men nu har dt börjat en ny på min vårdcentral. så tog tillfället i akt och bokade henne. och äntligen någon som lyssnar och gör nåt åt saken. tack & lov. dock var väl inte svaren jag fick så jäkla uppmuntrande. lederna kmr jag få stå ut med resten av mitt liv pga min tarmsjukdom. om jag inte opererar såklart. men i dagens läge är inte dt något alternativ. skulle vara för påfrestande psykiskt. sen kmr vi till mitt kära knä som har fått gått igenom allt för mkt under åren. och drog, tryckte och klämde. och allt kändes rätt rejält. sen säger hon att dt är svullet. och precis då smäller dt bara till i knät. vilket dt iofs brukar göra så jag bryr mig inte. hon blir typ totalt chockad. så ska och röntga först och främst. sen blir dt sjukgymnastik. också för höft & rygg. funkar inte dt, så blir dt ortopeden. vilket hon inte trodde kmr kunna göra så mkt. så annars blir dt (jag citerar henne) att snitta upp knät och försöka hitta felet. haha, jag började såklart asgarva när hon säger så. jag menar, vilken läkaren säger så?! haha, tycker fortfarande att dt är lite roligt. och för höften&ryggens del kmr vi pröva kortison sprutor om inte sjukgym. funkar. har tydligen en ganska rejält inflammation i höften. och ryggen trodde hon dt kanske kunde vara en nerv som ligger i kläm. alltså, jag säger bara yippie. kan vi kanske hitta några fler fel? just nu känns dt inte som dt. bara vänta och se nu då. så hoppas alla håller tummar&tår för mig nu. jag vill ju faktiskt vara frisk!


sweep me off my feet.

måste bara säga att jag tycker dt är ganska sådär trevligt att 3 stycken läst min blogg på typ nästan 2 timmar. men ingen har orkat kommenterat. har faktiskt ingen aning om vilka dom 3 är. då dom jag vet läser inte är inne nu så. hmm, skulle iaf vara riktigt jävla trevligt om ni ville slänga in en kommentar. för ju mer läsare och ju mer kommentarer, desto duktigare kmr jag bli att ta mig mer tid att skriva, lägga in fler bilder. kanske kanske till&med skriva lite kortare inlägg som jag gjort nu. haha. så dt återstår la & se då.

pusselipuss

hot road

borde skriva ett inlägg om massa saker. men orkar faktiskt inte just nu. är trött.


så tänkte bara höra vad ni tycker om den nya bloggdesignen?! :)

min snälla söta vän lisa som fixade den åt mig. tack så super mkt gumman :)<3
vet tyvärr inte hur man typ "taggar" (haha, fb-beroende jag vet) andras bloggar. för jag suger på bloggar. haha
men läs lisas söta blogg iaf;
lisagunnari.blogg.se


nattinatti.

i'm far too tired to fall asleep.

jag har kommit på en sak, jag kan nog inte skriva korta inlägg. haha. sak samma, för jag bryr mig inte. och jag tycker bättre om ett långt än sjuttielva korta. och ni som tycker dt är jobbigt att läsa för dt är för långt, skit i dt då. har iaf lärt mig göra lite mellanrum ibland, men dt är enbart för jessicas skull. haha, för annars skulle jag säkert skriva allting ihop. så jag hoppas innerligt du faktiskt läser jessica!

jag tänkte skriva om helt andra saker, som iofs säker kmr längre ner. men nu fick jag världens ludde-abstines.
har nämligen inte skrivit in alla födelsedagar i mobilen, så gjorde jag dt nu, så såg jag hans födelsedag.
inte bra, usch. jag mår både dåligt och bra när jag tänker på han. försöker tänka på allt bra, men bara för han inte är här så blir dt att jag tänker på allt dåligt. han bor lix i gbg, massa, massa mil från mig. inget man hälsar på varje dag direkt. bajs på dt. jag blir ledsen, sjukt jävla ledsen. jag gråter över honom allt för ofta. dt är sjukt, för dt är typ 1½ år sen han åkte. men en sak är säker, han är den bästa och min första och bästa kärlek. kmr aldrig att glömma han. saken är att jag vet inte om jag vågar att hälsa på honom, för tror allt kmr brista då. vet inte om jag kan titta på han utan att börja stortjura hysteriskt och sno med han hem. <3
vilket resulterar i att jag inte vet om jag kan åka ner till min bästa vän ida. dt är sjukt, men sant. för saken är, att om jag åker ner dit. så måste jag ju ta mig i kragen och träffa ludde och jag vet som sagt inte om jag klarar dt.
men dt får väl tiden utvisa, vilket kmr bli en låååång tid. hoppas nästan på att ida ska hinna flytta upp/hem innan.

min dag idag har iaf vart rätt tråkig. vart att gå upp tidigt, sen åka till köping för diverse ärenden & handla. jag verkligen hatar att handla i köping, för dom flesta, jag tänker inte säga alla. är totalt jävla inkompetenta elr skadade av alla jävla kraftverk/skitsaker där. usch. sen degade jag någon timme med kissen. mysigt värre. och sen ut till nästa odjur, haha. tufflan, vart inte mkt att göra med henne idag med tanke på att dt typ blåste storm idag. stallet ligger precis vid ett stor jävla åker. så blåser typ alltid, men idag var dt förjävligt rent ut sagt. och alla hästar höll med.

igår var iaf mkt trevligare & roligare för den delen. vaknade i skaplig tid, vill säga sisådär halv elva typ. haha.
var riktigt trött, sen segade jag lite. tills dt vart dax att åka till stallet typ halv två. men vad glad jag blir när man kmr ut till bilen som inte tänker röra sig ur fläcken. nej, dom har typ plogat in oss. prövar typ allt, till slut kom vi väl iaf loss. kom till stallet där jenny väntade på oss, fick jätte dåligt samvete eftersom jag inte tagit med mobilen, så kunde ju inte messa & säga att vi vart lite sena. sen vart dt i vanlig ordning massa skitsnack. haha.

sen skulle vi rida en lugn skritt tur backbaka. men dt tyckte uppenbarligen inte hästarna som var rädda för allt helt plötsligt. ingen av dom brukar vara rädda för nåt, visserligen vet vi ju att tuff kan fjolla till dt rätt ofta, men iaf. jäkla hästar, och till råga på att märkte jag innan vi skulle rida att tufflan börjat brunsta. åh, vad super härligt. så fort hon ser nåt som kan vara en hingst blir hon riktigt taggad. haha, sjuka häst säger jag bara. fast hon blir riktigt snygg när hon jagar upp sig lite och blir typ 160, haha. jag vet att man brukar säga "hon/hon blir typ 2m hög. men tuff är så liten så dt kmr aldrig hända.

efter hästeriet åkte jag & super snälla gulliga jenny ner till vetrinären med kissen. host, dt var dyrt. usch. jag älskar oftast mina djur, men jag gjorde fan inte dt då kan jag säga. gaah, vill inte ens tänka på dt.

sen när vi kom hem till mig hade mamma gjort ungsbakad fläskfilé & hasselbackspotatis. mums. så var att käka lite sen snacka ännu mer skit. haha, vi kan verkligen snacka alltså. riktigt trevligt och nästan för mkt skratt. haha.
men dt är alltid lika superskönt att umgås med västeråsare, så kanske därför vi hade så trevligt?! nästa gång blir dt både käk och ett par glas vin, vilket kmr resultera i ännu trevligare och verkligen ännu mer skratt. herregud säger jag bara. haha, jenny, du vet vad jag menar! haha.

sen gjorde jag en sak idag, och dt kmr hända saker både imorgon och i helgen. men dt får ni veta nästa gång jag skriver, annars orkar ni inte läsa allt.

so long sweethearts <3

(btw, varför kan inte jag skriva så långa rubriker som jag vill?!?!)




Dansa, dansa, rör på hela kroppen. Dansa, dansa, du och jag är toppen!

har inte riktigt haft tid att skriva. upptagen människan. haha. iaf lite. har egentligen inte tid att skriva nu heller. för jag borde sova, men ah, iaf. i fredags var jag i vässan. helvete vilken jävla kväll. på både bra & dåliga sätt. hade mkt trevligt sällskap av tjejjerna. men sen på krogen spårade dt nog ut lite i slutet. men men, sånt som händer alla ibland. haha. tur att man kan skratta åt dt i efterhand. lördagen vart dt käk hos mormor, med mamma, mormor, kusin och morbror. mkt trevligt. inte träffat varken jim elr wictor på ett tag så. myspys med god mat är alltid trevligt. sen tog jag & mamma oss hem till kungsör på nåt sätt. fyfan, halvsnö storm och knappt plogat. var sådär lagom trevligt. sen vart dt att däcka i sängen med katten som var sådär lagom överlycklig att vi var hemma igen. vägrade släppa mig, han ska bara bli buren hela tiden. så han kan mysa massa. knäppkatt, speciellt med tanke på att jag läste idag att tydligen ska brittisk korthår vara osociala och inte alls tycka om och mysa. hm? stämmer då inte in på min misse iaf.
världens sötaste myskatt <3


på söndagen skulle jag låna curt och rida med marie & jenny. ja, dt var ju en speciell ridtur kan jag lungt säga.
skulle rida en väg vi inte ridit nu när dt kommit så överdrivet mkt snö, men såg att nån ridit där innan. så vi körde på. vet ju att dt är bra underlag under så. dock slutade spåren helt plötsligt. och vi vart lite nojiga vart diket var nånstans. så jenny hoppade av och kolla. sen kom vi iaf över. men då går jennys häst amadeus iväg. helt cool lungt, bara skrittar iväg, vi ropar & visslar för fullt. till slut vänder han på huvudet och kollar på oss som vi vore totalt korkade. sen fortsätter han gå. vi tänkte att han lär ju komma tillbaka eftersom hans vänner inte följde med, så helt plötsligt kmr han i full galopp. får iaf tag på han tack&lov. fortsätter våran ridtur, kmr till nästa ställe där vi också börjar noja över dike. så min tur att hoppa av. går ut i den typ minst 1 m höga snön och börjar kolla läget. då får curt spelet, rycker i tygeln och flyger över mig. sen fortsätter han förbi jenny och marie i full jävla galopp. sen försvann han. jävligt kul. inte ens min häst. ringde till stallet, så dom skulle kolla. tur att nån var där. och ännu mer tur att hästen hittade hem. kunde iaf andas ut då. men sen var dt ju min tur att ta mig hem. jävligt kul att plösa i 1 m snö MINST. men hade ju inte så mkt till val. kom hem efter både skratt, blod & tårar. haha, mest skratt. gick in i stallet med ett hjärta som dunkade i 110 minst. men curt var hel och ren. varken varm elr svullen. tack gode gud säger jag bara. tur att han är gammal och klok som ägaren sa sen. hon vart som tur var inte ett dugg arg. men vi både funderar vad han vart rädd för. då han inte är rädd för nånting. kan rida förbi ALLT men honom verkligen.


senare på kvällen kom iaf jenny & johan över på lite fika & skitsnack. alltid lika trevligt. skönt med några normala människor här i kungsan. fick dock reda på en helt sjuk sak. som dock ordnat sig tidigare idag. men fattar verkligen inte vad vissa infödda kungsörare tänker med? bara glad för jennys skull att allt iaf löste sig så pass fort.


idag vart en lugn dag. ut i stallet & fixa & dona som vanligt. sen bara hemma och degat. iofs har väl telen gått varm, men alltid lika trevligt att prata länge med mina söta vänner. och fick en låt jag letat efter i flera år. Mona & Mastiff - Disco. har aldrig kommit på vad den heter, bara typ en halv mening av texten. inte mkt att gå på. men idag hittades den. är typ överlycklig. haha. helt sjukt men sant. gick ju som typ nå barnprogram för typ 100 år sen. nån som kmr ihåg?!

nej, nu vart dt ju ett väääldigt långt inlägg trots allt. borde sovit för länge sen, så nu blir dt strax att stänga ner här och försöka iaf. natti natti, nära&kära

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu