I know the feeling

Jaha, då va det ännu en tråkig dag i Kungsör..
Sitter hemma hos bästa Nikki och dricker en öl och hon dricker cider ^^,
Skulle egentligen begett oss till Yran ¨grisfesten¨ i Köping.
Men tyvärr så ville inte vädret vara på våran sida :(
Dött som vanligt, booorriiinngg!!!
Finns typ ett ställe där alla verkar vara idag, men vi nöjer oss hellre med att sitta hemma isf ;) huhu
Men vem vet, det kanske vänder snart? Får vi roligt ikväll kanske? Klart vi får! ALLTIID!!! :D
Puss Puss Jennifer

i go solo.

tänkte bara vara duktig och kasta in ett snabbt inlägg innan jag ska hoppa i säng.
har iaf fortfarande jävligt ont i tanden. suck. blir bättre framåt kvällen. så är egentligen inte alls sugen på att sova nu. och på morgonen vill jag inte gå upp. suck&stön säger jag bara.

idag har dt iaf vart rätt lugnt. sov till typ 1 pga att jag knappt sovit inatt. sen följde jennifer med upp till stallet. jag red ganska kravlöst idag. tuff tyckte dt var jobbigt nog att dt var kladdigt i paddocken och hon var tvungen att titta vart hon satt fötterna. sen prövade jennifer att rida lite också. hah, hon var typ skit nervös. förstår inte varför alla tror att tuff är så elak?! mest testar hon ju gränserna och kan vara lite småtjaffsig ibland.

sen vart dt hem och fortsätta ta dt lungt typ. haha. sen när jennifer kom hit så körde vi lite pilatesyoga. var fan så mkt jobbigare idag än igår. haha, höll på att dö. men då vet man ju iaf att dt tar ordentligt. dt är ju huvudsaken.
sen nu har jag nästan nyss kommit in från en promenix med jennifer&ebba.

ja, jag vet att jag umgås väldigt mkt med jennifer. men kan ju bero på att dt finns inte allt för många normala människor här i kungsör. man får sålla rätt rejält. hah. jag har dom jag behöver ha så att säga. dt räcker gott&väl för mig.

imorgon blir dt iaf e-tuna. ska se om man kan hitta nå roligt att köpa, hade tydligen öppnat en ny skoaffär med mkt bra&billiga skor. så blir en sväng dit. sen vid fint väder har jag och jennifer bestämt oss för att ta en riktig långpromenad. våra brukar ju bli typ 3 timmar. men kan vara riktigt skönt faktiskt.

fredagen blir väl en sväng in till köping och kolla läget där. är ju köpingsyran så.
och nästa helg blir dt strömsholm, förhoppningsvis hela helgen då jag fått gå 2 för priset av en. hihi, ibland har man riktig tur alltså.

ja, så var dt som vanligt då. jag skulle bara skriva ett snabbt inlägg. hah, nu fick ni ju iaf lite att läsa.


bjuder på denna supersexiga bild från förra helgen. super mysigt med blixten i ögonen. haha♥

you are my sweetest downfall.

regn, regn, regn, regn och så åter lite regn. vilka härliga grejjer alltså.
sen är dt ju ännu mysigare när min ena visdomstand håller på och spräcker upp. kan nog knappt finnas nå mysigare känsla. härligt att ta olika många tänder per sida sen. haha. tur att dt bara är tandläkaren som tittar en i käften.

justja, lite glad vart jag igår. haha, skulle hämta upp massa polluxkrafs som jennifers småsyskon skulle få. fast vi hade nog roligare med sakerna än dom. haha. hittade iaf en minimini mus. men en häst på. haha. så den kör jag på nu. sen hittade vi stämpelgrejs också. vilket slutade med att vi hade olika häststämplar i hela ansikterna. tur att vi kan roa oss så jävla bra alltså. haha.

ridiculous.

haha. ni skulle veta vilken elak människa jag är. jag bara ljuger & manipulerar folk. herregud säger jag bara. och inte har jag en enda vän heller. vilket tragisk liv jag har. fast dt är tydligen väldigt roligt att spekulera i mitt liv. haha, jag dör. allt jag kan säga förtillfället. haha. välkommer till kungsör.

party like a rockstar.

bara för vi har bra jävla mkt roligare än er på helgerna. haha.





MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu