flower power.

pånyn gick super bra idag. mkt glad på henne. och mkt glad på vädret också. var riktigt skönt att rida i solen.
red iofs rätt kravlöst, lite volter, skänkelvikning och runt, runt. haha. men hon gick så klockrent, och gjorde allt jag bad om. super påny ibland.

imorgon blir dt iaf att äntligen rida mirremurr. åh, vad jag har längtat efter den skrutten. kmr förhoppningsvis bli super mysigt. hoppas bara på fint väder så.

lördagen var helt okej iaf. fick min försenade present av lisa då också. som var superduper bra. för typ 3 -4 år sen fick jag ett halsband av henne som jag bara älskade. använde dt typ jämt. dock hade jag oturen att dt gick sönder förra året. vågade inte berätta för lisa först. haha, inte för att dt var mitt fel att dt gick sönder. men iaf. men gjorde dt för typ 2 månader sen när hon frågade varför jag aldrig använde dt längre. och sen nu i lördags, hade jag turen att få ett exakt likadant. om jag vart glad elr?! nu kanske ni typ tycker, åh, vad tråkigt att få samma sak igen. men nej, dt var dt iaf inte för mig. vart verkligen skitglad.

vill bara sticka in ett grattis till sofia här också, rökfri i 16 dagar. keep it up honey.

nu tror jag inte jag har så mkt mer intressant att skriva. ska försöka komma ihåg att skriva imorgon när jag ridit mirremurr.

so long.

i feel sick.

jag mår jätte konstigt. har mått illa från och till hela jävla dagen. och magen är i totalt uppror. och huvudet spränger. suuuper kul! tror dock allt beror på att jag har alldeles för mkt i skallen just nu.
 
tror definitivt inte jag håller på och bli sjuk iaf. visst, har gått med ont i halsen och lite snorig i flera veckor.
men brukar ha den turen att dt i princip aldrig bryter ut. jag går faktiskt hellre året om och är lite småsnuvig, än att bli typ superdunder sjuk 3-4 ggr per år. alla är vi olika

skulle åkt in till v-ås redan idag, men skippar dt. blir kanske lite stressigt imorgon, men så får dt vara isåfall.

så här känner jag mig nu. haha. <3

som ni märker, älskar jag min katt. men han älskar min säng. haha <3




food.

var bara tvungen att skriva ett väldigt kort inlägg till. tänka sig va, 2 inlägg på samma dag. haha, lär ju typ aldrig hända igen.

skriver iaf igen då jag vill rekommendera er att gå in och läsa på http://coquina.blogg.se/.

hon skriver massor med super bra recept. både dags enkla måltider och lite mer avancerade om man skall t.ex bjuda över nån. super härlig blogg iaf! så nästa gång ni står där och inte har en aning om vad ni ska äta, gå in där och kolla. nåt hittar ni ska ni se!

the king.

var ute och hälsade på världens bästa mirremurr igår. han har blivit hingst igen tror jag. riktigt busig & hel knäpp.
menmen, tror nog att hans vanliga jag kmr tillbaka så småningom. ska iaf börja rida han nu iaf 2 dagar i veckan.
känns super kul! är en bit att åka, men dt är dt fanimej helt klart värt!
världens bästa arab! och världens bästa ludde rumpa! <3


tuff är fortfarande typ galet busig och glad. funderar på om nån typ smygfodrar henne med havre elr nåt. haha
idag red jag iaf ut med fanny & pegasus. jätte mysigt. först ut och klättare lite. sen gick vi till grusplanen och red lite dressyr. tuff är riktigt trevlig att rida på där. hon gick så jävla fint alltså. inte haft den känslan med henne på länge nu. dock var dt lite siochså med galoppen. var roligast att köra huvudet rätt upp och hoppa fram och försöka resa sig i varje galoppfattning. får se om dt blir bättre imorgon, ska dit då igen.
tycker denna vårbild är lite sötful! <3


kom på nu att jag haft riktigt fullt upp i flera helger nu, och flera helger framöver. haha
helgerna som vart har både vart bra&dåliga. men livet går ju vidare för dt.
nu satsar jag på helgen som kmr. då jag ska fira världens bästa lisa gunnari.
sen första helgen i okt, så ska jag vara barnvakt på lördagen åt erik, hundra år sen sist. blir nog super mysigt.
sen den 9, tror jag dt var, så ska jag med sussie på tävling. blir nog trevligt.

nu tror jag inte jag har så mkt mer att säga, mer än att jag tycker faktiskt kungarna av tylösand är riktigt roligt, till skillnad från alla andra som dt verkar. haha.


cause i don't know who i am without you.

vill börja med att säga tack för alla kommentarer! jätte roligt att se att så många okända läser min blogg.
har setat och kikat in lite på era nu. och riktigt roliga&intressanta. så kmr helt klart börja läsa era nu!
jätte roligt som sagt!

sen kmr dt till dt lite halv jobbiga.

nejdå, har faktisk en super bra födelsedag. fast typ hälften låg super sjuka. allt löser dig ju om man vill, elr hur?!
och dt gjorde dt, vart jag, filippa, emilia och sandra som drog ut. vart konrad. super kul&trevligt verkligen. vi bara dansade och körde järnet. och ett extra trevligt plus var att jag träffade en super gammal kompis som jobbade där och snackade lite allmänt skit.

efter krogen vart dt efterfest, var riktigt trevligt överlag. dock fick jag höra mkt saker som jag inte riktigt vet om jag ville höra nu. hade dt vart för säg 2 år sen så helt okej. men nu blev dt riktigt jobbigt.
självklart tänker jag ta i tu med dt. har redan börjat. men är en sak som sitter långt inom mig. och nåt jag äntligen börjat komma över. ( ja, ni som känner mig, ni vet ju precis vad dt handlar om & hur jävla jobbigt dt är).
men dt löser sig, dt gör dt alltid. så är dt helt enkelt. dt måste lösa sig.

hästen var iaf typ super uber jobbigt mkt idag. red med mamma, och tuff bara gick på tårna och hade skit kul och hoppade hit och dit. och till råga på allt, så har hon börjat brunsta såklart. tur att hon är söt. helt tokig idag alltså. försökte rida i paddocken sen stund. men bara att ge upp, hon lyssnade inte för 5öre. utan handlade tydligen bara om vad hon ville göra idag. men hon var riktigt glad, och dt är ändå huvudsaken. har vart lite orolig över henne senaste säg typ 2-3veckorna. då hon verkade lite nerstämd. så somsagt, ändå jätte skönt med detta glada humör.

ja, dt vad nog allt jag skriver idag. försöker komma ihåg att skriva oftare! ( ida, tjata på mig då!)

elr jo, idag är dt faktiskt ingen vanlig dag, för dt är sofias 20års dag! grattis hjärtat. men på fredag då röjer vi skiten!

tjoho!

1.

one day to go.

kom till vässan i tisdags, stannar tills söndag. härligt, tror jag iaf.
dock saknar jag faktiskt kungsör nu. haha, fast bara just nu. 2 saker jag saknar.
hästen och ........... dt ni. nu kan ni fundera lite. haha

nej, nu ska jag fortsätta kolla på idol, sen bakdags.

tjoflejs.

7.

vilka är ni som läser egentligen?! varje gång jag frågat får jag svar av typ 2 max 3 stycken. och dom visste jag redan sen innan. tråkigt om ni inte ens kan kasta in en snabb kommentar om vilka ni är.

för dt jag skrivit senaste tiden blir ganska ointressant. vilket jag kmr fortsätta med om jag ej får svar. elr så blir dt att byta blogg. vill helst inte dt, då jag gillar namnet. och absolut inte vill att blogspot.

så tacksamt om ni kan svara denna gång. annars kanske dt blir lösenord.

8.

du äcklar mig så sjukt jävla mkt alltså. titta inte på mig, tala inte med mig. ve&fasa, usch&fy.

stallet idag. fint väder. tur dt. gick helt okej.

irene & jocke & vovvarna kom förbi en stund. trevligt, trevligt. fast min gamla tant blivit bitter och vägrar lära känna nya hundar. tur att dom inte bryr sig. vart lite trevligt skitsnack iaf. skitskönt att ha fått upp kontakten igen.
precis som vanligt, som vi aldrig slutats umgåtts. vi gled ju ifrån varandra där ett tag när både flyttade osv. sånt som händer.

nu ska jag nog strax hoppa i säng & iaf försöka sova. höften är total paj igen, knappt kunnat gå idag. så får väl se om man kan sova. nattinatti.

 

världens bästa kissekatt får stå för bilden <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu