i hope you know, that this has nothing to do with you.

hade en bra fredag med filippa&emilia. mysigt.

hade en skit super dålig torsdag, och har inte velat vara inne på datorn alls pga dt.
så rent ut sagt har jag en skit dag idag med. plus att min höft har gjort nå sjukt mkt ondare än vanligt.

vet dock inte alls vad jag ska göra åt saken. då dt antaligen sitter i ryggen. och som dt ser ut nu går dt inte att göra nåt åt ryggen, bara vänta ut skiten eftersom jag är super allergisk mot alla antiinflamatoriska mediciner.
känns superduper kul alls. och knät är också ren jävla skit. dt är denna helvetes kyla. och när man inte ens har varmt inne. så just nu känns dt som ingen del i hela min kropp är glad. fryser gör jag hela tiden också. vilket säkert är super nyttigt för kroppen. ska ringa kfab imorgon, och bryr dom sig inte så ringer jag läkaren och fixar läkarintyg. med tanke på att dt står i hyreslagen, att sjuka och gamla människor absolut inte får ha under 20 grader. hemma hos oss ligger dt på allt från 14-17 grader. så ligger fortfarande ganska bra under vad jag borde ha. känner att jag klagar som fan nu, men har så sjukt ont överallt. fast jag tar morfintabletter hjälper dt bara i 1 timme. börja tappa lusten att kliva ur sängen. hade jag bara haft ont typ några timmar per dygn elr när jag gjorde nå speciellt så fine. men när dt värker i hela höften osv bara jag sitter ner, ligger elr står. då börjar man fanimej tröttna. känner nu när jag skriver att handlederna börjar balla ut totalt.

fanfanfanfanfan.

orkar fan ingenting som dt känns nu. kroppen ballar ur totalt. och skallen hänger inte med för fem öre allt som
händer. vart lite mkt från och med i torsdags. om man bara kunde göra nåt drastiskt åt allt, men dt går ju inte. så som sagt, bara att leva med dt och försöka ta en dag i taget. ni som läser här och känner mig vet att jag inte är den som klagar på kroppen i första taget och ger upp. men just nu känns dt fan som min kropp behöver gå i idé och vila upp sig elr nåt. tack och lov att jag har djuren.

oskar får mig att gå upp ur sängen på morgonen, bara för jag vill sitta och mysa och pussas med han. ( plus att han ofta ätit upp sin FULLA matskål på natten och vill ha mer, haha )
ebba tvingar mig att gå ut minst en gång per dag om jag är häst ledig. annars går mamma med henne.
mirr behöver mig iaf varje vardag, så dt är inte mkt annat är att åka ut dit. dock dom dagarna jag har haft som ondast senaste veckorna har han fått vilat elr bara skrittat ut. och försöker alltid faktiskt skynda mig på med sakerna osv när jag kmr ut, för då är jag fortfarande varm och relativt rörlig i kroppen efter att ha setat i en varm bil. myset får oftast bli efteråt. och tro nu inte att jag inte klär på mig ordentligt. jag har så mkt kläder på mig att jag inte kmr upp på mirr utan pall. och han är fan inte stor. men får se hur dt blir. jag kanske är totalt dum i huvudet som gör på varje vecka. men kanske också därför jag tagit dt rätt lungt senaste helgerna. för jag orkar helt enkelt inte. får se om dt blir bättre elr sämre i veckan. hoppas på dt bättre iaf. och rida tänker jag fan göra minst 4 ggr denna vecka. för dt får mig att orka, hur ont jag än har efteråt.

nu ska jag sluta beklaga mig och gå och sova istället. men var sjukt skönt att skriva av sig. plus att jag tror att många inte har sett mig på dt sättet jag skrivit nu. då jag är jäkligt bra på att "gömma&glömma" bort sjukdomar osv för andra människor. för jag hatar faktiskt medlidande jävligt mkt. därför är dt bättre att låtsas må bra, har man en gång lärt sig dt så fortsätter man med dt, och man gör dt sjukt bra också. plus att man aldrig i sin vildaste fantasi skulle be om hjälp med nåt. nej, nu drar jag bara med att skrivandet igen som jag brukar göra när jag inte skrivit här på länge.7

så nu för andra gången, nu ska jag få några timmar sömn iaf.
nattinatti folk, och massa creds till er som orkade läsa allt! :) <3

Jaha, precis tagit min tionde kopp kaffe. ...

Jaha, precis tagit min tionde kopp kaffe. Helt okej. Haha. Lär väl få en rejäl jävla magkatarr. Men så kan det gå. :) nu är det bara två timmar kvar tills man ska sätta på sig en festblåsa och ett ansikte. :) sen blir det två rätters middag. Myspys. Mkt trevligt hittills. :) kmr iaf hem i skaplig tid. Skönt det. Men blir iofs inte hem till kungsör förns imorgon. Saknar min kisse miss väldigt mkt. :) puss på han. <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu