keep it up.

sitter här med min shake. tog vanilj idag igen, bara för dt var så god. haha, kunde inte låta bli. ska pröva cappuchinon imorgon bitti istället. men dt går fortfarande bra, vaknade dock med världens migrän. ville inte ta någon tablett först, men efter att ha legat i sängen 2½ timme tog jag mig upp och gjorde dt. fått nya migräntabletter nu så. dom funkade som tur var. tror iaf dt kan ha lite att göra med omställningen för kroppen. har också gått och frusit och svettas om vart annat hela dagen. men får la hoppas att jag kmr in i dt så kallade euforiska tillståndet man skulle få.

idag åkte jag och marie ut till tuff tillsamans som sagt. tuff var väl relativt duktig för att vara tuff måste jag säga.
var väl värst i början när hon måste sett monster i skogen och ville vända hela tiden. men vi fortsatta och gick en sväng. sen på hemvägen vart hon mkt lugnare och slappnade iaf av lite. sen travade marie sträckan från stallet till may-lise fram och tillbaka. då var hon super duktig, småbråkade bara en gång. man blir så glad och stolt på henne bara hon gör minsta lilla bra sak. och så jävla förbannad och galen när hon ibland går in för att bara bara bråka.
ska åka ut imorgon tillsamans också, då måste jag dock gå upp tidigt. haha, jag som inte är van. men är nog bra att gå upp lite tidigare ibland. får man nåt gjort under dagen också. så tänkte snart gå och lägga mig, fast dt finns absolut ingenting att titta på tv. så får la slänga in någon gammal film man inte sett på länge.

tjollahopp.

friday 13

första dagen avklarad. har gått riktigt bra. och ingen av sopporna/smoothies smakade illa, har dock inte prövat cappucino än. dt tar jag imorgon. tog ju bara 4 olika smaker. är lite feg av mig. känner mig väldigt stolt att jag fått i mig ca 4 liter vatten. jag dricker i princip ett glas om dagen annars. enda nackdelen är ju att man springer på toa hela tiden, känns iaf som dt. nåt som jag har svårt för nu är också att jag inte får äta mina halstabletter som jag vart beroende av i säkert 2-3 år iaf. så nu har jag typ super duper ont i halsen, men är ganska säker på att dt beror på att jag måste vänja mig av med dt, precis som vilket beroende som helst. men jag ska klara dt här, känner mig som tur är fortfarande jävligt peppad. får la se om jag känner lika imorgon.

farmville är helt jävla cp, blir så trött på fb. dt funkar skit bra ena dagen, sen nästa laggar dt hela tiden.
och för tillfället tycker jag dt laggar precis hela tiden. suck. man kanske borde lägga ner skiten?!

duschade lilla tufflan idag, borde gjort dt för länge sen. men bara gått och dragit ut dt, så känns skönt att ha den saken ur världen. jag bara hoppas att hon inte rullar sig på en gång imorgon. vilket är ett önsketänkande men.
skulle åkt ut med marie idag och försökt ta tag i tuff problem hon har. men hon kände sig lite hängig. men imorgon ska vi iaf åka ut. ska gå bort till ena grusgropen där dt är torrt och relativt plant. går fortfarande inte att rida i våran paddocken. blir galen. men nu mår ju iaf "bonden" bättre, för han skulle ta ut hästarna imorgon. så ska på han nu, att han får fixa paddocken, lägga grus i hagöppningen och förminska tuffs hage. hon behöver inte sån stor när hon står själv. då håller hon bara på och springer hela tiden.

nej, nu ska jag nog stänga ner här och bädda ner mig med kissemissen. han sitter och ropar nu.
tjillevippen.



gingerbread

imorgon börjar jag med cambrigde. för nu känns dt som jag prövat dt mesta, men inget har funkat. och vad jag hört av dom som använt cambrigde så har dt funkat väldigt bra. så nu är dt min tur. kommer köra 2 veckors ren kur, vilket betyder att jag enbart kmr äta cambrigde soppor tre ggr om dagen. måste dricka minst 3-4 liter vatten också. får som tur är dricka kaffe, dock bara rent. men så länge jag får mitt kaffe är jag ju nöjd. dock måste jag kompensera upp varje kopp kaffe med två koppar vatten. vilket blir väldigt mkt för min del då jag brukar dra i min ca 4-6 koppar per dag. men dt löser sig. lär sitta fast i en vattenflaska. sen kmr man in i nästa kur, då man får äta ett mål mat enligt en av deras modeller. men jag kommer antagligen under dom 2 sista veckorna börja trappa upp med mer mat och sedan sluta. vilket dom flesta gör. blir mest som en ordentlig reningskur med viktminskning.
så idag har jag rent ut sagt ätit utav bara helvete, och kmr fortsätta i en timme till. haha. nej, men har bara ätit riktigt god mat och unnat mig massa saker jag annars inte brukar äta. så kmr ha min sista dag den 11 dec. sicken tur för mig alltså, för då kmr jag ida till vässan, och jag med för den delen. och så ska vi gå ut och ta en öl elr två och bara snacka skit. mysigt för oss.

förresten, hemmagjorda pepparkakor elr köpta?
själv föredrar jag att äta degen man kan köpa, och sedan köpa pepparkakor.
och nu är dt så att dt är iaf fem stycken som läser min blogg varje dag,
så ni lär ju kommentera och svara nu tycker jag.

funderar på att börja lägga in bilder varje dag. aja, vi får la se hur dt blir med den saken,
ska iaf börja lägga in bilder lite då och då. lite roligare iaf.

fortsätt simma, fortsätt simma.

tjuhuu, nu sitter jag här och skriver igen, tänkte skriva innan idag men hade ingen riktig lust. och ja, nu kmr dt här igen att jag igentligen inte tycker dt är så jätte roligt att skriva blogg, men dt tar sig faktiskt. sen att jag typ skriver i varje inlägg att jag är arg osv, men alltså, jag är ju arg ibland som alla andra, men ni som känner mig vet ju att jag faktiskt är en rätt glad människan ändå ;) slog till med en smileys nu, har bestämt mig att försöka att inte göra några smileys här i bloggen. intresseklubben antecknar. hah.

var iaf i stallet idag som vanligt, men var tvungen att lunchfodra, pga att våran stallägare opererades idag så varken får elr kan han vara i stallet på några dagar, men hade tur att vi har marie som en morgonpigg, och att janne&marja är snälla och hjälps åt med oss. tuff var iaf jätte jätte jätte glad idag, så fort hon hörde att jag stod på stallplan och pratade kom hon rusandes och gnäggade, sen fixade och donade jag i stallet. så skulle jag ta in henne, så står hon självklart längst bort som vanligt, men jag bara visslade så kom hon i 170 direkt. söta häst lixom, hon har ju haft ett par dumma veckor nu så blir jätte glad att hon börjar bli så som vanligt, och nu kom hon fast dom andra var ute, var nog dt bästa. sen fick jag för mig att rida en liten stund eftersom paddocken börjar bli bättre. barbacka som vanligt typ, vet inte varför men har typ aldrig sadel längre. tog bett idag, har inte ridit på bett sen typ, hmm, iaf minst 3-4 månader. tror hon tyckte dt var trevligt att få bett i munnen för en gångs skull, hon jobbade på super fint. var lite på tårna, men dt blåste ju storm och snöade och hästarna i hagarna sprang som tokar. så gick bra trots allt, inge bråk alls, gjorde allt jag bad om. sånna stunder känner jag att jag inte vet hur dt ska bli när jag flyttar till v-ås elr vart jag hamnar.

fick reda på igår att mirremurr hade gått omkull, så var tvungen att ringa cicci och höra. stackars hästen hade gått omkull och gjort sig rejält illa, var snart en månad sen. får fortfarande bara skrittas korta stunder per dag, och han bara försöker busa i hagen och när dom rider. blir ju jätte orolig över han, inte alls kul. så håller tummarna nu att han ska bli bra så fort som möjligt. så ska jag följa med cicci sen och hälsa och pussa på han. saknar ju "läskiga" hästen. så fort jag har råd att ha häst så tar jag honom.

skaffade facebook åt mamma idag också, haha. men vafan, har min mormor lär ju mamma ha. så imorgon ska jag lära henne hur man gör.



over and out.

happy halloween suckers.

ge mig ett jobb, ge mig en lägenhet. typ nu tack. fast finns ju inga, elr några, men typ inga. kanske ska flytta till gbg som ida tycker, fördelar ; stor stad, nya människor, ida såklart och bo nära min älskling, sen om dt finns jobb där har jag ingen aning om riktigt men. lär väl åka ner snart, hälsa på och pussa på både ida och ludde. <3


trevlig helg iaf, fredagen var i vässan, förfest med lisa, sara och emma. trevligt, skulle ut sen, men pallade inte,
så jag åkte hem till mormor och myste istället. lördagen skulle jag bara ta dt lungt, men så vart dt icke.
förfesta lite hos angelin, fast jag och angelin satt mest i köket och snackade massa skit och var smått irriterade på folk. sen gick vi iaf upp till sportbaren. dt gick ju faktiskt att vara där, haha. sen en sväng ner till sarajevo också. haha, dt var ju lite annurlunda människor, men vad ska jag säga, dt är ju kungsör?! sen fortsatte dt med en jävla massa tjafs om både dt en och andra, folk som försökte typ helst bryta sig in hos angelin. gick väl hem vid 5 tiden. full och glad. sen visade sig att kim och hans kompis satt utanför mig och degade, så in och hämta ebba och sen skulle vi tydligen gå på långpromenad, huh, mitt i natten/morgonen. men dt var trevligt iaf. fick lite mer insideinformation om kungsör. haha, när jag äntligen kom hem var dt bara att kasta av sig kläderna och på med morgonrocken, göra nudlar och mysa med kissemissen. mådde sisdär när min mor väckte mig 11, efter mindre än fyra timmars sömn, trodde jag skulle avlida. men har man häst så har man, så bara upp och hoppa och ut till stallet. har kommit fram till att tuff blivit vildhäst. total galen i hagen, höet skulle tydligen attackera henne, och jag var väl en mördare elr nåt. ibland förstår jag mig inte på henne, tur för henne att hon är söt.

idag var jag iaf duktig och gick upp typ 10, för jag skulle iväg på nåt basinfo på af, skulle ta minst två timmar stod dt, men hade väl jävla tur för tog bara en halvtimme. tycker dt är så onödigt att dom slösar pengar på sånna saker, typ, vet ni vad våran hemsida heter och hur man söker jobb?! nej, jag är under 30 så jag är totalt inkometent. tack.

nu sitter jag här och funderar om jag skall läsa igenom alla bloggar jag följer och sen in på face en sista gång för ikväll, är ju faktiskt rätt trött, så känns som en riktigt bra idé.

nattinattinattinatti

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu