friday 13

första dagen avklarad. har gått riktigt bra. och ingen av sopporna/smoothies smakade illa, har dock inte prövat cappucino än. dt tar jag imorgon. tog ju bara 4 olika smaker. är lite feg av mig. känner mig väldigt stolt att jag fått i mig ca 4 liter vatten. jag dricker i princip ett glas om dagen annars. enda nackdelen är ju att man springer på toa hela tiden, känns iaf som dt. nåt som jag har svårt för nu är också att jag inte får äta mina halstabletter som jag vart beroende av i säkert 2-3 år iaf. så nu har jag typ super duper ont i halsen, men är ganska säker på att dt beror på att jag måste vänja mig av med dt, precis som vilket beroende som helst. men jag ska klara dt här, känner mig som tur är fortfarande jävligt peppad. får la se om jag känner lika imorgon.

farmville är helt jävla cp, blir så trött på fb. dt funkar skit bra ena dagen, sen nästa laggar dt hela tiden.
och för tillfället tycker jag dt laggar precis hela tiden. suck. man kanske borde lägga ner skiten?!

duschade lilla tufflan idag, borde gjort dt för länge sen. men bara gått och dragit ut dt, så känns skönt att ha den saken ur världen. jag bara hoppas att hon inte rullar sig på en gång imorgon. vilket är ett önsketänkande men.
skulle åkt ut med marie idag och försökt ta tag i tuff problem hon har. men hon kände sig lite hängig. men imorgon ska vi iaf åka ut. ska gå bort till ena grusgropen där dt är torrt och relativt plant. går fortfarande inte att rida i våran paddocken. blir galen. men nu mår ju iaf "bonden" bättre, för han skulle ta ut hästarna imorgon. så ska på han nu, att han får fixa paddocken, lägga grus i hagöppningen och förminska tuffs hage. hon behöver inte sån stor när hon står själv. då håller hon bara på och springer hela tiden.

nej, nu ska jag nog stänga ner här och bädda ner mig med kissemissen. han sitter och ropar nu.
tjillevippen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu